Over ons

Wie zijn wij?

padelflex-nederland-tennisbaan-verlichting-glaswand-ondergrond-edwin-hajema
Edwin en Jurgen Hajema. Al vanaf onze jeugd enthousiaste tennisspelers. Zeer betrokken bij de organisatie van het tennis via diverse functies in besturen en commissies van tennisverenigingen.

Een paar jaar geleden kwamen we in Spanje in aanraking met padel. Daar merkten we hoe de sport er steeds meer aan populariteit won. We zagen hoe beide sporten zich naast elkaar ontwikkelden en elkaar gingen aanvullen. Hierdoor zijn we gaan nadenken over de mogelijkheden van padel in Nederland en zijn we ervan overtuigd geraakt dat padel juist ook in Nederland belangrijke kansen biedt voor tennisverenigingen. Onze Spaanse partner is als semi professionele tennisspeler liefhebber geworden van padel. Hij heeft zich sinds begin van deze eeuw toegelegd op het in eigen hand ontwikkelen en produceren van hoge kwaliteit padelbanen. Door deze unieke samenwerking kunnen we, in overleg met u als klant, snel schakelen en u precies die padelbaan bieden die past bij uw situatie en de ambities van uw organisatie. Tegelijk realiseren we ons dat het starten met padel voor verenigingen vaak op meer dan één vlak inzet en aandacht vraagt. Juist daarin kunnen wij, met een netwerk in Spanje (Jurgen spreekt vloeiend Spaans), met ons enthousiasme voor zowel tennis als padel en met onze jarenlange ervaring in management en ondernemen, u perfect begeleiden.

Met PadelFlex kiest u voor een professionele partner die erop is gericht een duurzame samenwerking met u aan te gaan vanaf het eerste moment van uw interesse in padel. Wij zullen u begeleiden in de keuzes die u gaat maken en de activiteiten die u gaat ondernemen. Naast uw partner en steunpilaar zijn we vooral ook liefhebbers van padel. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u dat ook wordt!

padelflex-nederland-tennisbaan-verlichting-glaswand-ondergrond-jurgen-hajema

PadelFlex Banen

INDOOR

De INDOOR padelbaan wordt standaard geleverd met 10mm dik veiligheidsglas. Daarnaast wordt de baan uitgerust met modern 12mm hoog kunstgras, van het type monofilament . . . .

Lees verder

PRO

De PRO padelbaan wordt standaard geleverd met 10mm dik veiligheidsglas. Op verzoek is 12mm dik glas leverbaar. Daarnaast wordt de baan uitgerust met modern 12mm hoog kunstgras . . . .

Lees verder

PANORAMICA

De PANORAMICA padelbaan wordt standaard geleverd met 12mm dik veiligheidsglas. Daarnaast wordt de baan uitgerust met modern 12mm hoog kunstgras, van het type monofilament . . . .

Lees verder