Banen

INDOOR

Padelbaan gebaseerd op een structuur van pilaren. De ideale baan om in uw hal te plaatsen. Mooi als object in de ruimte vanwege de strakke lijnen, de grote glasplaten, alle te leveren RAL kleuren(combinaties) en de op vele manier toe te passen verlichting.
padelflex-nederland-tennisbaan-verlichting-glaswand-ondergrond-indoor-baan-padel
De basis van de INDOOR baan is een structuur van pilaren van 100x50x2mm. Elke pilaar heeft een ankerplaat van 200x200x10mm met daarin 4 schroeven van 16mm dikte. Alle gaaspanelen worden vervaardigd van elektrisch gelast gaas van 50x50x4mm, waarbij de uiteinden steeds zijn afgeschermd om verwondingen van spelers te voorkomen. Om het doorbuigen van de onderste gaaspanelen te voorkomen worden deze op 1 en 2 meter hoogte versterkt met horizontale buizen van 40x20x2mm. De ankerpunten voor de glasplaten worden uitgevoerd in RVS. Alle metalen delen van de constructie worden verzinkt en vervolgens gepoedercoat in elke door u gewenste RAL kleur.

De INDOOR padelbaan leveren we u standaard met 10mm dik veiligheidsglas. Daarnaast wordt de baan door ons uitgerust met modern 12mm hoog kunstgras, van het type monofilament. Tegen minder- of meerprijs kunnen we u andere kunstgrasvloeren aanbieden. Voor de verlichting voorzien we de INDOOR baan van 4 lichtposten met telkens 2 energiezuinige LED units van 200W. Deze kunnen zowel losstaand geleverd worden als verankerd aan de kooiconstructie. Desgewenst leveren we u halogeenverlichting tegen minderprijs. Omdat onze INDOOR baan de ideale baan is om in een hal te plaatsen, is deze ook zonder verlichting leverbaar.

Offerte aanvragen

PRO

Padelbaan gebaseerd op een structuur van frames. De meest gemaakte keuze voor een baan in de open lucht. Een mooi statement op uw park door de in individuele frames geschroefde glasplaten, de keuze aan RAL kleuren en de te integreren verlichting. Vanwege de frames zeer resistent tegen windbelasting. Door het zelfdragende ontwerp ook prima als mobiele padelbaan te gebruiken.
padelflex-nederland-tennisbaan-verlichting-glaswand-ondergrond-pro-baan-padel
Door de structuur van frames van de PRO baan wordt een grotere stijfheid bereikt. De frames met glas, die door de wind en door botsende spelers de zwaarste belasting moeten verwerken, worden uitgevoerd met dubbele schroeven, waardoor deze delen nog eens extra stevigheid krijgen. De frames worden opgebouwd uit buizen van 80x40x3mm. Elk frame heeft 2 ankerplaten van 250x100x10mm met 5 schroeven van 16mm dikte. Alle gaaspanelen worden vervaardigd van elektrisch gelast gaas van 50x50x4mm, waarbij de uiteinden steeds zijn afgeschermd om verwondingen van spelers te voorkomen. Om het doorbuigen van de onderste gaaspanelen te voorkomen worden deze op 1 en 2 meter hoogte versterkt met horizontale buizen van 40x40x3mm. De ankerpunten voor de glasplaten worden uitgevoerd in RVS. Alle metalen delen van de constructie worden verzinkt en vervolgens gepoedercoat in elke door u gewenste RAL kleur.

De PRO padelbaan leveren we u standaard met 10mm dik veiligheidsglas. Op verzoek kunnen we ook 12mm dik glas aanbieden. Daarnaast wordt de baan door ons uitgerust met modern 12mm hoog kunstgras, van het type monofilament. Tegen minder- of meerprijs kunnen we u andere kunstgrasvloeren aanbieden. Voor de verlichting voorzien we de PRO baan van 4 lichtposten met telkens 2 energiezuinige LED units van 200W. Deze kunnen zowel losstaand geleverd worden als verankerd aan de kooiconstructie. Desgewenst leveren we u halogeenverlichting tegen minderprijs.

Offerte aanvragen

PANORAMICA

Padelbaan gebaseerd op een structuur van frames aan beide zijkanten. Leverbaar in elke RAL kleur. De achterzijden zijn compleet van glas. De ideale showcourt om op een centrale plek op uw park te plaatsen. Vanwege de enorme transparantie geeft u uw bezoekers uitstekend zicht op uw beste spelers tijdens hun finale.
padelflex-nederland-tennisbaan-verlichting-glaswand-ondergrond-panoramica-baan-padel
De PANORAMICA baan is gebaseerd op de structuur van de PRO baan, maar hierbij wordt het glas van de beide achterwanden niet onderbroken door frames. Hierdoor ontstaat van buiten de baan een prachtig zicht op het speelveld. Langs de zijkanten van de baan worden de frames opgebouwd uit buizen van 80x40x4mm. Elk frame heeft 2 ankerplaten van 250x100x10mm met 5 schroeven van 16mm dikte. Aan de beide achterkanten heeft de baan een open constructie met buizen van 80x40x4 en 40x40x3 die de belasting van zowel wind als spelers opvangt en de baan zijn stijfheid geeft. Alle gaaspanelen worden vervaardigd van elektrisch gelast gaas van 50x50x4mm, waarbij de uiteinden steeds zijn afgeschermd om verwondingen van spelers te voorkomen. Om het doorbuigen van de onderste gaaspanelen te voorkomen, worden deze op 1 en 2 meter hoogte versterkt met horizontale buizen van 40x40x3mm. De ankerpunten voor de glasplaten worden uitgevoerd in RVS. Alle metalen delen van de constructie worden verzinkt en vervolgens gepoedercoat in elke door u gewenste RAL kleur.

De PANORAMICA padelbaan leveren we u standaard met 12mm dik veiligheidsglas. Daarnaast wordt de baan door ons uitgerust met modern 12mm hoog kunstgras, van het type monofilament. Tegen minder- of meerprijs kunnen we u andere kunstgrasvloeren aanbieden. Voor de verlichting voorzien we de PANORAMICA baan van 4 lichtposten met telkens 2 energiezuinige LED units van 200W. Deze kunnen zowel losstaand geleverd worden als verankerd aan de kooiconstructie. Desgewenst leveren we u halogeenverlichting tegen minderprijs.

Offerte aanvragen
Al onze banen worden in eigen beheer gefabriceerd door onze Spaanse partner. Lees hier meer over de voordelen van deze samenwerking.